Over Glancy

Ik geloof dat alles mindset is en dat keuzes het leven makkelijker kunnen maken. Zoveel vrouwen zie ik die zich niet goed genoeg voelen, onzeker zijn, zichzelf wegcijferen. Vreselijk. Het doet mij pijn. Want uit ervaring weet ik hoe dit voelt en hoe frustrerend het is als je ‘gelukkig’ wilt zijn maar niet weet HOE.

Toen ik (her)ontdekte waar ik echt blij van word en waar ik goed in ben – en dat ook ging DOEN, veranderde alles. Ik werd financieel en emotioneel onafhankelijk en dat gun ik jou ook. Het bleek een succesformule en die deel ik graag.

Ik help ondernemers die voor resultaat willen gaan.
Dat doe ik vanuit mijn 19 jaar ervaring als ondernemer, trainer en coach, maar vooral vanuit mijn liefde om mensen verder te helpen.


Er was eens…

Ooit was ik een onzeker meisje dat niet goed wist wat ze kon en wat ze wilde.

Glancy jong meisjeJa, tennissen. Dat was mijn lust en mijn leven, al sinds mijn zesde.
Op de tennisbaan voelde ik mij intens gelukkig, ik was er goed in. Totdat ik op mijn veertiende met mijn vader een auto-ongeluk kreeg en mijn sleutelbeen brak. Sindsdien lukte het tennissen niet meer. Dat was zo’n frustratie, dat ik er op mijn zestiende mee stopte. Ik herinner mij dat ik hier erg onzeker van werd en vanaf dat moment naarstig op zoek ging naar ‘geluk’. Ik wilde ‘gewoon gelukkig’ zijn, maar had geen flauw idee hoe…

Dat had ik namelijk nooit geleerd.

Ik groeide op met een vader die het leven niet altijd even makkelijk maakte – voor zichzelf, maar ook voor zijn vrouw en kinderen. De lat lag hoog en nooit was het goed genoeg. Ik deed wat er van mij verwacht werd, zonder mij af te vragen wat ik zelf wilde en wat goed was voor mij…

Gaandeweg (her)ontdekte ik wie ik ben, waar ik blij van word en waar ik goed in ben – toen ik dat ook ging dóén, ging er een nieuwe en gelukkige wereld voor mij open.

Het bleek een succesformule die werkte voor mij én anderen. Dat wil ik nu met zoveel mogelijk mensen delen.


En nu?

Glancy van Elst coach

Je zou mij kunnen kennen als DressCoach; ruim 12 jaar begeleidde ik vrouwen naar een fantastisch gevoel over zichzelf, zowel vanbinnen als vanbuiten. Dat deed ik door het geven van workshops en trainingen, en via het DressCoach Institute waarbij ik vrouwen opleidde tot DressCoach.

Groei
Terwijl ik vrouwen zichtbaar liet groeien, werkte ik aan mijn eigen groei. Zo volgde ik de opleiding De Reis naar Binnen van de Methode Matheij, leerde ik NLP toepassen in mijn eigen coachtrajecten en trainingen, werd ik JUMP Movement gecertificeerd coach én ben ik gecertificeerd Access Bars practicioner. Verder heb ik trainingen gevolgd bij verschillende BusinessCoaches en volgde ik een Salestraining waarvan ik het geleerde weer kan toepassen in mijn eigen coaching.

Ik blijf mezelf altijd ontwikkelen en dus groeien.

Inmiddels heb ik er mijn specialiteit van gemaakt om ondernemers te helpen bij het krijgen van meer focus, groei & winst. Omdat ik weet dat jij hiermee het verschil kunt maken, financieel en emotioneel onafhankelijk wordt en je daar intens gelukkig van wordt.

Daar ligt mijn hart, mijn kracht. Dat levert mij hetzelfde fantastische gevoel op als tennissen.

Hoe ik werk
Resultaatgericht
Met focus doelen halen
Eerlijk
Geen mooie praatjes maar altijd de waarheid
Liefdevol
Confronterende spiegel met liefde
Humor
Luchtig en simpel


En jij?

Wie ben jij? Wat zijn jouw doelen en dromen? Wil je ook meer focus, groei en winst uit jouw onderneming halen?

Boek dan een Sessie met me in.


Op en top Glancy

Firy & GlancyGlancy van Elst ik woon in Utrecht, samen met de liefde van mijn leven; dochter Firy
Glancy van Elst ik ben een enorme snoeperd
Glancy van Elst mijn lievelingseten is spruitjes stamppot
Glancy van Elst ik lach het hardst om mijn eigen grappen
Glancy van Elst mijn mooiste en belangrijkste rol in mijn leven is die van moeder zijn
Glancy van Elst mijn lievelingskleur is rood
Glancy van Elst later als ik groot ben wil ik graag oma worden
Glancy van Elst als ik ooit een prijs win dan koop ik een appartement in Barcelona
Glancy van Elst ik ben GEK op hartjes