Over Glancy

Ik geloof dat er veel meer mogelijk is dan je denkt.
Dat je in staat bent om jouw impact te vergroten en dromen waar te maken.

Ik wéét dat jij dit kunt als je (weer) volledig in jouw kracht gaat staan.
Als je vol vertrouwen en zichtbaar jezelf durft te zijn.

Uit ervaring weet ik hoe lastig dat kan zijn.
En wat het je oplevert als je over die drempel stapt.

Daarom help ik ambitieuze, vrouwelijke ondernemers hierbij.
Dat doe ik vanuit mijn ervaring als ondernemer, trainer en coach, maar vooral vanuit mijn liefste wens voor jou.

Meer Zichtbaar Zelfvertrouwen. Dat gun ik elke vrouw.


Er was eens…

Ooit was ik een onzeker meisje dat niet goed wist wat ze kon en wat ze wilde.

Glancy jong meisjeJa, tennissen. Dat was mijn lust en mijn leven, al sinds mijn zesde.
Op de tennisbaan voelde ik mij intens gelukkig, ik was er goed in. Totdat ik op mijn veertiende met mijn vader een auto-ongeluk kreeg en mijn sleutelbeen brak. Sindsdien lukte het tennissen niet meer. Dat was zo’n frustratie, dat ik er op mijn zestiende mee stopte. Ik herinner mij dat ik hier erg onzeker van werd en vanaf dat moment naarstig op zoek ging naar ‘geluk’. Ik wilde ‘gewoon gelukkig’ zijn, maar had geen flauw idee hoe…

Dat had ik namelijk nooit geleerd.

Ik groeide op met een vader die het leven niet altijd even makkelijk maakte – voor zichzelf, maar ook voor zijn vrouw en kinderen. De lat lag hoog en nooit was het goed genoeg. Ik deed wat er van mij verwacht werd, zonder mij af te vragen wat ik zelf wilde en wat goed was voor mij…

Gaandeweg (her)ontdekte ik wie ik ben, waar ik blij van word en waar ik goed in ben – toen ik dat ook ging dóén, ging er een nieuwe en gelukkige wereld voor mij open.

Het bleek een succesformule die werkte voor mij én anderen. Dat wil ik nu met zoveel mogelijk vrouwen delen.


ZELFVERTROUWEN2 + ZELFLIEFDE2 + ZICHTBAARHEID2 = IMPACT


En nu?

Glancy van Elst coach

Je zou mij kunnen kennen als DressCoach; ruim 12 jaar begeleidde ik vrouwen naar een fantastisch gevoel over zichzelf, zowel vanbinnen als vanbuiten. Dat deed ik door het geven van workshops en trainingen, en via het DressCoach Institute waarbij ik vrouwen opleidde tot DressCoach.

Groei
Terwijl ik vrouwen zichtbaar liet groeien, werkte ik aan mijn eigen groei. Zo volgde ik de opleiding De Reis naar Binnen van de Methode Matheij, leerde ik NLP toepassen in mijn eigen coachtrajecten en trainingen, werd ik JUMP Movement gecertificeerd coach én ben ik gecertificeerd Access Bars practicioner. Verder heb ik trainingen gevolgd bij verschillende BusinessCoaches en volgde ik een Salestraining waarvan ik het geleerde weer kan toepassen in mijn eigen coaching.

Ik blijf mezelf altijd ontwikkelen en dus groeien.

Inmiddels heb ik er mijn specialiteit van gemaakt om ambitieuze vrouwelijke (startende) ondernemers te helpen bij het krijgen van meer zelfliefde, meer zelfvertrouwen en meer zichtbaarheid. Omdat ik weet dat jij hiermee het verschil kunt maken – en je daar intens gelukkig van wordt.

Daar ligt mijn hart, mijn kracht. Dat levert mij hetzelfde fantastische gevoel op als tennissen.

Hoe ik werk
Resultaatgericht
Stel doelen & Maak keuzes.
Inspirerend
Laat je inspireren & Inspireer vervolgens anderen.
Liefdevol
Wees eerst lief voor jezelf & daarna voor de ander.
Krachtig
Sta in je kracht & Wees zichtbaar met zelfvertrouwen.


En jij?

Wie ben jij? Wat zijn jouw doelen en dromen? Wil je ook een zichtbaar zelfverzekerde vrouw zijn en volledig voor jouw business gaan?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op of plan een Speed Coach Sessie in!


Op en top Glancy

Firy & GlancyGlancy van Elst ik woon in Utrecht, samen met de liefde van mijn leven; dochter Firy
Glancy van Elst ik ben een enorme snoeperd
Glancy van Elst mijn lievelingseten is spruitjes stamppot
Glancy van Elst ik lach het hardst om mijn eigen grappen
Glancy van Elst mijn mooiste en belangrijkste rol in mijn leven is die van moeder zijn
Glancy van Elst mijn lievelingskleur is rood
Glancy van Elst later als ik groot ben wil ik graag oma worden
Glancy van Elst als ik ooit een prijs win dan koop ik een appartement in Barcelona
Glancy van Elst ik ben GEK op hartjes