Business coach

COACHING: ZICHTBAAR ZELFVERTROUWEN 

NU eenmalige actie

BOOST YOUR BUSINESS
Jouw bedrijf is zo GROOT (of klein) als jij je voelt...


Boost your business!

Wees eens eerlijk:
Glancy van Elst Heb je het gevoel dat er meer in jou of jouw onderneming zit, maar dat dit onvoldoende zichtbaar is?
Glancy van Elst Vind je anderen steevast beter, slimmer en/of leuker dan jijzelf en ben je daardoor vaak onzeker over jouw eigen kunnen?
Glancy van Elst Vind je de mening van anderen stiekem belangrijker dan jouw eigen onderbuikgevoel?
Glancy van Elst Zijn focus en planning niet je sterkste kanten?
Glancy van Elst Stel je acties uit omdat je vindt dat je er nog niet klaar voor bent?
Glancy van Elst Haal je geen voldoening uit jouw werk? Of is jouw bedrijf onvoldoende winstgevend?
Glancy van Elst Kost jouw business je (te) veel energie, omdat je niet durft te kiezen (want, stel dat je klanten misloopt!)?

Herkenbaar?
Duizenden ondernemers met jou dealen met dit soort gevoelens en stemmetjes. Kleine en grote saboteurs die je ervan weerhouden om in jouw kracht te gaan staan en jouw business een boost te geven. Dat doet mij pijn. Want, er schuilt een mooie en talentvolle vrouw in jou. Iemand die écht iets te bieden heeft. Dat wil je de rest van de wereld toch niet onthouden?


Stel je eens voor…

Dat jij exact weet wat je wilt en kunt – en precies dát aan de buitenwereld laat zien. Dat je 100% jezelf kunt zijn én keuzes durft te maken die bij jou en jouw onderneming passen. Dat je blaakt van (gezond) zelfvertrouwen en volledig durft te gaan voor jouw business. Dat anderen niet meer om jou heen kunnen (en willen). Wat zou er dan gebeuren? 

Dan zou je:
Glancy van Elst 
Elke dag fluitend aan het werk gaan, omdat je doet waar je goed in bent en blij van wordt
Glancy van Elst Het vertrouwen van potentiële klanten winnen
Glancy van Elst Meer ideale klanten aantrekken en een hogere omzet genereren
Glancy van Elst Meer rust en ruimte voor jezelf hebben
Glancy van Elst Dromen waarmaken (terwijl je ze nu nog als onmogelijk beschouwd)

Wat wil jij?
Je hoeft er alleen maar voor te kiezen – je hebt het allemaal al in je (écht!). Lukt dat even niet op eigen kracht? Dan help ik je met alle liefde!


Coachingstraject: hoe het werkt

Een 4 maanden coaching traject brengt jou het volgende:
Glancy coaching

Begint met jouw keuze maken om voor dit traject te gaan.
Je leert lief te zijn voor jezelf.
Ik inspireer & motiveer je om alles uit jezelf te halen.
Jij maakt keuzes die bij jou passen.
Je krijgt meer zelfvertrouwen.
Je voelt je krachtig.
Je werkt aan jouw zichtbaarheid, online & offline.
Je maakt weer keuzes die bij jou passen en goed voelen.
Ik help je al het geleerde te implementeren.
Je boekt jouw gewenste resultaten.
Jij hebt impact.

Ik bied een op maat gemaakt intensief coachingstraject in een klein groepje van max 6 vrouwen, wat jou concreet het volgende oplevert:
Glancy van Elst meer zelfvertrouwen, zelfliefde & zichtbaarheid waardoor jij impact hebt en het verschil maakt
Glancy van Elst jouw kernwaarden staan helder op papier (zonder kernwaarden geen kans van slagen)
Glancy van Elst jouw doelgroep is gekozen
Glancy van Elst jouw WAAROM is helder (het belangrijkste onderdeel van alles)
Glancy van Elst je hebt jouw communicatieplan op 1 A4
Glancy van Elst jouw klantjourney is strak en helder
Glancy van Elst jouw businessplan staat op 1 A4
Glancy van Elst je hebt jouw strategieplan voor het komende jaar op 1 A4
Glancy van Elst jouw zichtbaarheidsstrategie staat op papier
Glancy van Elst je hebt focus op jouw business en de dingen die je het liefste doet
Glancy van Elst je doelen zijn helder en dus ook de weg ernaar toe
Glancy van Elst je hebt concrete tools om zo snel mogelijk omzet te maken zodat je jouw investering terug kunt verdienen.

Hierbij werken we ook met de JUMP Movement methode, zodat je daadwerkelijk gaat doen wat je te doen hebt.

Hoe wij samen werken
Resultaatgericht
Met focus doelen halen
Inspirerend
Geen mooie praatjes maar altijd de waarheid
Liefdevol
Oprecht & eerlijk met groot inlevingsvermogen
Krachtig
Doorzetten is de sleutel

Uiteraard hebben we voorafgaand aan het coachingstraject een kennismakingsgesprek via Skype. We bespreken dan jouw vraag, wat je met het coachingstraject wilt bereiken (doel) en welke aanpak het beste bij jou past. Op basis hiervan maken we een planning voor de komende 4 maanden en gaan we aan de slag. Je kunt kiezen om het traject 1 op 1 te doen of in groepsverband, van maximaal 6 andere power vrouwen die er helemaal klaar voor zijn om te gaan staan voor zichzelf en serieus met hun omzet bezig te zijn.


Fiona over haar traject

fiona chandler‘Mijn droom is om als life coach volledig voor mezelf te beginnen, maar er waren nog wat zaken die mij tegenhielden. Kan ik dit wel? Hoe pak ik dit aan en waar begin ik? Glancy bleek dè businesscoach voor mij. Tijdens het traject ‘reist’ ze echt met je mee en biedt ze je tools aan om mee aan de slag te gaan. Haar kracht is dat ze haar aanpak feilloos aanpast aan wie ze voor zich heeft. Ze kijkt echt naar jou als mens en wat jij nodig hebt. Dit traject heeft mij opgeleverd wat ik nodig had: focus en de kracht en het vertrouwen om er echt voor te gaan!’ Fiona Chandler, bestcasescenario.info

Denise over haar traject

Denise Baal buroverbaal‘Ik wilde een nieuwe weg inslaan met mijn business, maar wist niet zo goed HOE ik dat moest aanpakken. Ideeën bleven ideeën en mijn to-do-lijst werd steeds langer. In Glancy vond ik de coach die ik nodig had; zij stuurt mij bij, vertelt mij de waarheid en luistert oprecht naar mij. Glancy geeft mij het gevoel dat ik mezelf mag zijn, ze gaf mij vertrouwen wat ervoor zorgde dat ik verder dan het oppervlak durf te kijken. Het heeft mij meer opgeleverd dan dat ik in eerste instantie had kunnen verwachten. In 4 maanden tijd heb ik niet alleen mijn plannen kunnen uitwerken, maar heb ik ook ‘IK’ als merk heel helder. Ik heb overzicht, ik sta weer krachtig in balans en ga mijn eigen pad bewandelen.‘ Denise Baal, buroverbaal.nl

Henja over haar zomertraject

businesscoach‘Mijn probleem was dat ik geen focus had, geen doelgroep durfde te kiezen, en het lastig vond om geld te vragen voor mijn fotografie. Glancy heeft mij niet alleen dit binnen het zomertraject geleerd maar  ook hoe ik me kan onderscheiden,meer zelfvertrouwen gegeven en me meegegeven dat ik mag zijn wie ik ben. En nu al heb ik mijn eerste betalende klanten! Ik raad iedere vrouw aan, die niet goed weet HOE ze eea moet realiseren, om een traject bij Glancy te volgen. Zij kan je echt helpen en die investering in jezelf ben je waard en is zij ook meer dan waard!’ Henja Kooijman,  wunderlust.nl

Jacqueline over haar traject

Jacqueline van DijkAl meer dan een jaar was ik op zoek naar de ultieme businesscoach die mij verder zou helpen aan focus en getting things done. Mijn wens: een coach met ruime ondernemerservaring, opbouwend kritisch en eerlijk. Die mij pusht zelfstandig te werken, maar vinger aan de pols houdt op een fijne manier. Echt helpt mijn bedrijf vorm te geven. En een leuke vrouw met wie ik ook nog eens lekker klik. Was ik dan te veeleisend? Nee, want daar was Glancy.
Glancy is puur, inspirerend, liefdevol kritisch, een waanzinnig leuk mens en kijkt echt naar jouw geheel: wie ben jij en wat past bij jou. Ze ziet jou als persoon, jij als ondernemer, jouw bedrijf, jouw hart, jouw droom. Ze helpt praktisch en persoonlijk. Door oprecht te luisteren en haar handige tools waardoor ik durf te kiezen en staan voor mijn doelgroep en mijn onderneming. Haar berichtjes op het juiste moment om even te checken hoe het met me is en of het lukt te blijven focussen. Zo niet, dan kijkt ze met me mee zodat ik vol vertrouwen weer door kan. En ze raakt me. Door te benoemen dat ik mag zijn wie ik ben, mag doen waar ik van droom en mijn hart mag volgen. Lieve Glancy, je hebt grote impact op mijn zelfliefde, zelfvertrouwen en zichtbaarheid.” 
Jacqueline van Dijk van Impactbakkerij.nl

Lieke over haar traject

Lieke AlblasIk kan heel erg twijfelen over alles. Zo ook over mijn bedrijf. Wie is nou mijn doelgroep? Heeft focussen nou echt zin? Heb ik wel de tools om mijn bedrijf een succes te maken? Door Glancy, en ook de andere dames uit het coachingsgroepje, kan ik eindelijk met vertrouwen een keus maken en hierachter blijven staan. Ik heb een klankbord, meerdere sparringpartners en een steuntje in de rug gekregen. Glancy helpt mij om stap voor stap te bouwen aan by Liek. Om vertrouwen te hebben in mijn kunnen en mij af en toe een schop onder de kont te geven, wat ik nodig heb. 

Glancy kijkt en luistert heel goed naar wat je nodig hebt, wat je van haar verwacht. Daarna legt ze de vinger op de pijnlijke plek, van waaruit ze helpt om minder sterke eigenschappen om te buigen naar iets positiefs. Ik heb echt geleerd dat ik mag zijn wie ik ben, ook op zakelijk gebied.” Lieke Alblas van byliek.com

Vanessa over haar traject

Vanessa Elliott“Tijdens de 1 op 1 coaching met Glancy, viel opeens het kwartje! Waar ik zelf al máánden doe over keuzes maken & proberen te focussen hebben we nu ‘opeens’ in een paar uur knopen doorgehakt, een stappenplan gemaakt, een website globaal ingericht en een richting bepaald voor de toekomst.

Vooral dat laatste was voor mij echt ‘een dingetje’  maar onder leiding van Glancy werd me opeens duidelijk dat de focus hebben op 1 discipline voor mij toch de dé manier is; uitbreiden kan altijd nog!
Glancy, thanx voor je inzicht, je geduld en wijze waarop je mij coacht en met me kán werken! Much appreciated!”, Vanessa Elliott (website in opbouw)

Silvana over haar traject

Styleloverz Silvana Leatemia“Ik heb heel lang naast mijn bedrijf Styleloverz een parttime baan gehad. Ik begon mij steeds vaker af te vragen waarom ik niet full time met Styleloverz bezig wilde zijn. Ik kwam erachter dat ik te bescheiden en onzeker ben geweest over het ondernemen. Kan ik dat wel, wie zit er op mij te wachten, er zijn al zoveel stylistes, hoe ga ik mij onderscheiden en kan ik hier mijn brood wel mee verdienen waren gedachtes die de overhand hadden.

Ik wilde gaan staan voor mijzelf & mijn bedrijf en serieus gaan ondernemen.
Hiervoor kwam ik bij Glancy terecht.
Wat een fijn mens is zij. Zij helpt mij positief te kijken naar alle uitdagingen die ik tegenkom. Zij geeft mij inzichten die ik zelf niet zo snel in zie. Ook al heb ik nog die uitdagingen, angst en twijfel, Glancy laat mij de andere kant zien. De kant van plezier en genieten van het ondernemen. Ze geeft me tips hoe ik kan ondernemen passend bij wie ik ben. Haar advies is niet algemeen maar echt toegespitst op mij en mijn bedrijf.

Door deze positieve aanpak heb ik nu al rete leuke opdrachten staan.. dat smaakt naar meer. Thx Glanc voor your good vibes!” Silvana Leatemia van StyleLoverz.nl

Arian over haar traject

Arian Vreugd“Na de opleiding tot Dresscoach had ik behoefte aan nog meer verdieping in het ondernemerschap, met name over de thema’s branding, doelgroep- en prijsbepaling. Ook wilde ik mijn website onder de loep nemen. Ik ben het 6-maanden traject aangegaan, omdat ik mij vertrouwd voelde bij Glancy. Ze heeft een brede ervaring in de branche, dus het sloot perfect aan!

Glancy liet mij nadenken over welke ondersteuning ik precies nodig had, dat typeert haar manier van coachen. Ze staat naast haar klant. Hierdoor moest ik echt aan de slag en nadenken over mijn bedrijf. Glancy liet mij zien hoe ik een duidelijk verdienmodel kon genereren, te beginnen met een helder omzetplan. Ik hoor haar nog zo zeggen: je moet je opleiding terugverdienen met je diensten. Zo leerde ik gericht en overzichtelijk te werken, iets waar ik eerder moeite mee had. 

Wat ik fijn vond aan de coaching van Glancy is dat ze mij vrij liet en de verantwoordelijkheid bij mij liet. Jammer genoeg heb ik het traject door persoonlijke omstandigheden niet kunnen afronden, maar Glancy heeft mij nooit het gevoel van falen gegeven; ze bleef mij stimuleren en benadrukken waar mijn kracht ligt. Dat is precies wat ik nodig had. Dank je wel lieve Glancy!” Arian Vreugd van AriGarderobestyliste.nl


Waar heb jij behoefte aan?

Coaching MEDIUM

€2.500
of €417 per maand
 • 4 maanden begeleiding
 • 4 x 1 uur coaching via Skype
 • 3 x Live bijeenkomst dagdeel
 • Afsluitende terugkomdag
 •  
   

Coaching LARGE

€3.500
of €584 per maand
 • 4 maanden begeleiding
 • 6 x 1 uur coaching via Skype
 • 3 x Live bijeenkomst dagdeel
 • 1 dagdeel 1-op-1 werken aan jouw business
 • Afsluitende terugkomdag
   

NB: De live bijeenkomsten vinden plaats in de TrutHut bij Kanaal30 te Utrecht, gratis parkeren naast de deur, dichtbij de snelweg en nee je hoeft niet door het centrum van Utrecht. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. We werken in exclusieve groepen van maximaal 6 personen en 1-op-1 is ook bespreekbaar.
Heb je nog een baan? Check dan eens of er een potje beschikbaar is voor een coach/scholing. Wie weet betalen zij wel jouw traject, hoe fantastisch zou dat voor je zijn?!

Eenmalige ACTIE voor snelle beslissers

Data LIVE bijeenkomsten 4 maanden traject 2018
11 september, 9 oktober, 6 november en 4 december
Slechts plek voor 6 leuke vrouwen

Ja, ik ben er helemaal klaar voor en maak graag een skype afspraak met je!


Mijn belofte aan jou

Glancy van Elst Je ontvangt persoonlijke begeleiding van mij, afgestemd op jouw wensen en behoeften.
Glancy van Elst Je kunt rekenen op een liefdevolle en actiegerichte aanpak.
En op volledige commitment; ik ben jouw stok achter de deur.
Glancy van Elst Gegarandeerde groei. Op persoonlijk en zakelijk vlak. We meten jouw zelfvertrouwen en zichtbaarheid aan de hand van testen. Geen verbetering = geld terug.
Glancy van Elst Praktische tips en handvatten voor een succesvol en gelukkig leven (waar je ook na het coachingstraject nog veel aan hebt!).

Lees hier meer ervaringen van vrouwen die met mij hebben gewerkt.


Wil jij ook een zichtbaar zelfverzekerde vrouw zijn en volledig voor je business gaan? Plan dan een eerste Skype-gesprek met mij in om te kijken of dit coachingstraject bij jou past.

Sfeer impressie