Coaching

Meer focus, meer groei en meer winst op persoonlijk & zakelijk vlak.
Dat wil ik!

 

Jacqueline over haar traject

Jacqueline van DijkAl meer dan een jaar was ik op zoek naar de ultieme businesscoach die mij verder zou helpen aan focus en getting things done. Mijn wens: een coach met ruime ondernemerservaring, opbouwend kritisch en eerlijk. Die mij pusht zelfstandig te werken, maar vinger aan de pols houdt op een fijne manier. Echt helpt mijn bedrijf vorm te geven. En een leuke vrouw met wie ik ook nog eens lekker klik. Was ik dan te veeleisend? Nee, want daar was Glancy.
Glancy is puur, inspirerend, liefdevol kritisch, een waanzinnig leuk mens en kijkt echt naar jouw geheel: wie ben jij en wat past bij jou. Ze ziet jou als persoon, jij als ondernemer, jouw bedrijf, jouw hart, jouw droom. Ze helpt praktisch en persoonlijk. Door oprecht te luisteren en haar handige tools waardoor ik durf te kiezen en staan voor mijn doelgroep en mijn onderneming. Haar berichtjes op het juiste moment om even te checken hoe het met me is en of het lukt te blijven focussen. Zo niet, dan kijkt ze met me mee zodat ik vol vertrouwen weer door kan. En ze raakt me. Door te benoemen dat ik mag zijn wie ik ben, mag doen waar ik van droom en mijn hart mag volgen. Lieve Glancy, je hebt grote impact op mijn zelfliefde, zelfvertrouwen en zichtbaarheid.” 
Jacqueline van Dijk van Impactbakkerij.nl

Denise over haar traject

Denise Baal buroverbaal‘Ik wilde een nieuwe weg inslaan met mijn business, maar wist niet zo goed HOE ik dat moest aanpakken. Ideeën bleven ideeën en mijn to-do-lijst werd steeds langer. In Glancy vond ik de coach die ik nodig had; zij stuurt mij bij, vertelt mij de waarheid en luistert oprecht naar mij. Glancy geeft mij het gevoel dat ik mezelf mag zijn, ze gaf mij vertrouwen wat ervoor zorgde dat ik verder dan het oppervlak durf te kijken. Het heeft mij meer opgeleverd dan dat ik in eerste instantie had kunnen verwachten. In 4 maanden tijd heb ik niet alleen mijn plannen kunnen uitwerken, maar heb ik ook ‘IK’ als merk heel helder. Ik heb overzicht, ik sta weer krachtig in balans en ga mijn eigen pad bewandelen.‘ Denise Baal, buroverbaal.nl


Coaching voor ondernemers

Geen mooie praatjes en loze beloftes maar gewoon de waarheid.
Je wordt namelijk niet slapend rijk. En van alleen maar manifesteren word je lui.

Jij als ondernemer krijgt bij mij waar je zo naar verlangt; meer focus, groei & winst.
Zowel zakelijk als privé, want deze zijn één.

Waar ik voor sta is resultaat, met focus doelen halen met kleine stapjes. Ik geloof dat doorzetten & volhouden de sleutels zijn voor een emotioneel & financieel stabiel leven.

Ik heb voor jou maar één doel en dat is groei, in de breedste zin van het woord. Want jouw groei is mijn groei ook.

Je wordt geholpen vanuit mijn 19 jaar ervaring als ondernemer. Zo’n beetje alle valkuilen wel gezien. Mijn klanten halen de resultaten waar jij naar verlangt.

Focus, groei & winst vanuit 1 coaching traject.


Traject Doorzetter (en wijn)

Plan een Intake Sessie als je onderstaande resultaten wilt:
Glancy van Elst de basis van je bedrijf staat als een huis
Glancy van Elst jouw ideale toekomst in woord en beeld inclusief actiepunten
Glancy van Elst je hebt een duidelijke klantreis
Glancy van Elst een sales systeem dat voor je werkt
Glancy van Elst focus op jouw gewenste resultaten
Glancy van Elst een congruente kleding stijl die bij jou past

Kom uit je luie stoel en ga de dingen DOEN die ervoor zorgen dat jij resultaten gaat behalen en niet meer bezig bent met een onbetaalde hobby.
Hoe je dat doet?
1. Als je weet wat je wilt en waar je heen wilt kun je nee zeggen tegen afleiding en volmondig ja tegen die dingen die het verschil maken.
2. Neem volledige verantwoordelijkheid en ga ervoor.
3. Focus op de juiste dingen doen, het gaat je ongekend veel opleveren.

Het Traject 

4 maanden lang wekelijks 1 op 1 coaching met bovenstaande resultaten.
Voor zowel starters als voor mensen die een volgende stap willen maken in hun business.


 

Het traject

Er is slechts plek voor 2 coachees per maand zodat je mijn volledige aandacht hebt.


Traject Doorzetter

€1000 per maand
of €4000 in 1 keer
  • 4 maanden coaching
  • wekelijks 30 minuten sessie
  •  

  •  

 De live bijeenkomsten vinden plaats in de TrutHut bij Kanaal30 te Utrecht, gratis parkeren naast de deur, dichtbij de snelweg en nee je hoeft niet door het centrum van Utrecht. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Ja ik heb interesse


Mijn belofte aan jou

Glancy van Elst persoonlijke begeleiding
Glancy van Elst liefdevolle en actiegerichte aanpak
Glancy van Elst volledige commitment; ik ben jouw stok achter de deur
Glancy van Elst gegarandeerde groei, op persoonlijk en zakelijk vlak
Glancy van Elst niet goed geld terug garantie

Kim over haar traject

‘Om mijn nieuwe business als personal stylist succesvoller te maken dan mijn huidige grafische bedrijf besefte ik dat ik heldere en concrete plannen moest maken. Ik kwam in contact met Glancy en wist; zij kan mij helpen. Ze kent de branche, ze snapt mij als vrouwelijke ondernemer en ze kijkt naar mij als persoon. Glancy heeft me enorm geholpen met het maken van keuzes, het stellen van doelen, leert me vertrouwen te hebben in mezelf en hoe ik mijn zichtbaarheid kan vergroten. Glancy is mijn fijne stok achter de deur als ik weer even verzand in ‘smoezen’. Mijn plannen krijgen steeds meer vorm en mijn bedrijf begint te lopen. Een droom die uitkomt!’ Kim Meijers

Nienke over haar traject

Nienke AppelsIk had  allerlei ideeën, maar echt concreet was het niet. Daarnaast merkte ik dat als ik wilde groeien op business vlak, ik ook persoonlijke groei nodig had. Tijdens de eerste skype met Glancy kwam ze al direct met een paar mooie inzichten. Ik heb binnen een maand zoveel stappen gezet door Glancy! Niet alleen staat mijn business idee heel helder op papier nu: Glancy heeft mij ook het vertrouwen in mezelf teruggegeven om er vol voor te gaan en me geleerd hoe ik meer voor mezelf mag gaan staan.’, Nienke Appels, nienkeappels.com

Lees hier meer ervaringen van vrouwen die met mij hebben gewerkt.


Sfeer impressie