Coaching

Meer focus, meer groei en meer winst op persoonlijk & zakelijk vlak.
Dat wil ik!

 

Jacqueline over haar traject

Jacqueline van DijkAl meer dan een jaar was ik op zoek naar de ultieme businesscoach die mij verder zou helpen aan focus en getting things done. Mijn wens: een coach met ruime ondernemerservaring, opbouwend kritisch en eerlijk. Die mij pusht zelfstandig te werken, maar vinger aan de pols houdt op een fijne manier. Echt helpt mijn bedrijf vorm te geven. En een leuke vrouw met wie ik ook nog eens lekker klik. Was ik dan te veeleisend? Nee, want daar was Glancy.
Glancy is puur, inspirerend, liefdevol kritisch, een waanzinnig leuk mens en kijkt echt naar jouw geheel: wie ben jij en wat past bij jou. Ze ziet jou als persoon, jij als ondernemer, jouw bedrijf, jouw hart, jouw droom. Ze helpt praktisch en persoonlijk. Door oprecht te luisteren en haar handige tools waardoor ik durf te kiezen en staan voor mijn doelgroep en mijn onderneming. Haar berichtjes op het juiste moment om even te checken hoe het met me is en of het lukt te blijven focussen. Zo niet, dan kijkt ze met me mee zodat ik vol vertrouwen weer door kan. En ze raakt me. Door te benoemen dat ik mag zijn wie ik ben, mag doen waar ik van droom en mijn hart mag volgen. Lieve Glancy, je hebt grote impact op mijn zelfliefde, zelfvertrouwen en zichtbaarheid.” 
Jacqueline van Dijk van Impactbakkerij.nl

Denise over haar traject

Denise Baal buroverbaal‘Ik wilde een nieuwe weg inslaan met mijn business, maar wist niet zo goed HOE ik dat moest aanpakken. Ideeën bleven ideeën en mijn to-do-lijst werd steeds langer. In Glancy vond ik de coach die ik nodig had; zij stuurt mij bij, vertelt mij de waarheid en luistert oprecht naar mij. Glancy geeft mij het gevoel dat ik mezelf mag zijn, ze gaf mij vertrouwen wat ervoor zorgde dat ik verder dan het oppervlak durf te kijken. Het heeft mij meer opgeleverd dan dat ik in eerste instantie had kunnen verwachten. In 4 maanden tijd heb ik niet alleen mijn plannen kunnen uitwerken, maar heb ik ook ‘IK’ als merk heel helder. Ik heb overzicht, ik sta weer krachtig in balans en ga mijn eigen pad bewandelen.‘ Denise Baal, buroverbaal.nl


Coaching voor ondernemers & vrouwen in de top van het bedrijfsleven

Geen mooie praatjes en loze beloftes maar gewoon de waarheid.
Je wordt namelijk niet slapend rijk. En van alleen maar manifesteren word je lui.

Jij als ondernemer of vrouw in de top krijgt bij mij waar je zo naar verlangt; meer focus, groei & winst.
Zowel zakelijk als privé, want deze zijn één.

Waar ik voor sta is resultaat, met focus doelen halen. Ik geloof dat doorzetten & volhouden de sleutels zijn voor een emotioneel & financieel stabiel leven.

Ik heb voor jou maar één doel en dat is groei, in de breedste zin van het woord. Want jouw groei is mijn groei ook.

Je wordt geholpen vanuit mijn 18 jaar ervaring als ondernemer. Zo’n beetje alle valkuilen wel gezien. Mijn klanten halen de resultaten waar jij naar verlangt.

Focus, groei & winst vanuit 1 coaching traject.


Coachingstraject: hoe het werkt

Plan een Strategie Sessie als je onderstaande resultaten wilt:
Glancy van Elst meer impact
Glancy van Elst jouw kernwaarden staan helder op papier
Glancy van Elst jouw doelgroep is gekozen
Glancy van Elst jouw WAAROM is helder (het belangrijkste onderdeel van alles)
Glancy van Elst je hebt jouw communicatieplan op 1 A4
Glancy van Elst jouw businessplan staat op 1 A4
Glancy van Elst je hebt jouw strategieplan voor het komende jaar op 1 A4
Glancy van Elst jouw zichtbaarheidsstrategie staat op papier
Glancy van Elst je hebt focus op jouw business en de dingen die je het liefste doet
Glancy van Elst je doelen zijn helder en dus ook de weg ernaar toe
Glancy van Elst je hebt leren implementeren
Glancy van Elst je hebt nieuwe routines waardoor je leven een stuk leuker is
Glancy van Elst je hebt concrete tools om zo snel mogelijk winst te maken zodat je jouw investering terug kunt verdienen.

Dit is een intensief coachingstraject in een klein groepje van maximaal 6 vrouwen of 1-op-1.


 

Kies je traject

Coaching Groep

€584 per maand
of €3.500 in 1 keer
 • 6 maanden begeleiding
 • 6 x 1 uur coaching via Skype
 • 3 x Live bijeenkomst dagdeel
 • 1 dagdeel 1 op 1 werken aan jouw business
 •  
   

1-op-1 Coaching

€750 per maand
of €4.500 in 1 keer
 • 6 maanden begeleiding
 • 2 wekelijks 1 uur coaching
 • 2 x live bijeenkomst 2 uur
 •  

 •  

2-op-1 coaching met Tibor.nl

750 per maand
of €4.500 in 1 keer
 • 6 maanden begeleiding
 • 2 wekelijks 1 uur coaching waarbij ik je hoofdcoach ben en Tibor Olgers of Mark Soons jou ook coacht. Uniek.
 •  
 •  
   
De live bijeenkomsten vinden plaats in de TrutHut bij Kanaal30 te Utrecht, gratis parkeren naast de deur, dichtbij de snelweg en nee je hoeft niet door het centrum van Utrecht. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
Heb je nog een baan? Check dan eens of er een potje beschikbaar is voor een coach/scholing. Wie weet betalen zij wel jouw traject, hoe fantastisch zou dat voor je zijn?!

2018 zit helemaal VOL. Je bent volgend jaar meer dan welkom en uiteraard kunnen we wel al een skype sessie plannen om kennis te maken.

Data LIVE bijeenkomsten 6 maanden groepstraject 2019
15 januari, 5 februari en 5 maart.

Ja ik heb interesse


Mijn belofte aan jou

Glancy van Elst persoonlijke begeleiding
Glancy van Elst liefdevolle en actiegerichte aanpak
Glancy van Elst volledige commitment; ik ben jouw stok achter de deur.
Glancy van Elst gegarandeerde groei, op persoonlijk en zakelijk vlak
Glancy van Elst niet goed geld terug garantie

Kim over haar traject

‘Om mijn nieuwe business als personal stylist succesvoller te maken dan mijn huidige grafische bedrijf besefte ik dat ik heldere en concrete plannen moest maken. Ik kwam in contact met Glancy en wist; zij kan mij helpen. Ze kent de branche, ze snapt mij als vrouwelijke ondernemer en ze kijkt naar mij als persoon. Glancy heeft me enorm geholpen met het maken van keuzes, het stellen van doelen, leert me vertrouwen te hebben in mezelf en hoe ik mijn zichtbaarheid kan vergroten. Glancy is mijn fijne stok achter de deur als ik weer even verzand in ‘smoezen’. Mijn plannen krijgen steeds meer vorm en mijn bedrijf begint te lopen. Een droom die uitkomt!’ Kim Meijers

Nienke over haar traject

Nienke AppelsIk had  allerlei ideeën, maar echt concreet was het niet. Daarnaast merkte ik dat als ik wilde groeien op business vlak, ik ook persoonlijke groei nodig had. Tijdens de eerste skype met Glancy kwam ze al direct met een paar mooie inzichten. Ik heb binnen een maand zoveel stappen gezet door Glancy! Niet alleen staat mijn business idee heel helder op papier nu: Glancy heeft mij ook het vertrouwen in mezelf teruggegeven om er vol voor te gaan en me geleerd hoe ik meer voor mezelf mag gaan staan.’, Nienke Appels, nienkeappels.com

Henja over haar zomertraject

businesscoach‘Mijn probleem was dat ik geen focus had, geen doelgroep durfde te kiezen, en het lastig vond om geld te vragen voor mijn fotografie. Glancy heeft mij niet alleen dit binnen het zomertraject geleerd maar  ook hoe ik me kan onderscheiden,meer zelfvertrouwen gegeven en me meegegeven dat ik mag zijn wie ik ben. En nu al heb ik mijn eerste betalende klanten! Ik raad iedere vrouw aan, die niet goed weet HOE ze eea moet realiseren, om een traject bij Glancy te volgen. Zij kan je echt helpen en die investering in jezelf ben je waard en is zij ook meer dan waard!’ Henja Kooijman,  wunderlust.nl

Lees hier meer ervaringen van vrouwen die met mij hebben gewerkt.


Sfeer impressie