businesscoach Glancy

COACHING: ZICHTBAAR ZELFVERTROUWEN

BOOST YOUR BUSINESS
Jouw bedrijf is zo GROOT (of klein) als jij je voelt...


Boost your business!

Wees eens eerlijk:
Glancy van Elst Heb je het gevoel dat er meer in jou of jouw onderneming zit, maar dat dit onvoldoende zichtbaar is?
Glancy van Elst Vind je anderen steevast beter, slimmer en/of leuker dan jijzelf en ben je daardoor vaak onzeker over jouw eigen kunnen?
Glancy van Elst Vind je de mening van anderen stiekem belangrijker dan jouw eigen onderbuikgevoel?
Glancy van Elst Stel je acties uit omdat je vindt dat je er nog niet klaar voor bent?
Glancy van Elst Haal je geen voldoening uit jouw werk? Of is jouw bedrijf onvoldoende winstgevend?
Glancy van Elst Kost jouw business je (te) veel energie, omdat je niet durft te kiezen (want, stel dat je klanten misloopt!)?

Herkenbaar?
Duizenden ondernemers met jou dealen met dit soort gevoelens en stemmetjes. Kleine en grote saboteurs die je ervan weerhouden om in jouw kracht te gaan staan en jouw business een boost te geven. Dat doet mij pijn. Want, er schuilt een mooie en talentvolle vrouw in jou. Iemand die écht iets te bieden heeft. Dat wil je de rest van de wereld toch niet onthouden?


Stel je eens voor…

Dat jij exact weet wat je wilt en kunt – en precies dát aan de buitenwereld laat zien. Dat je 100% jezelf kunt zijn én keuzes durft te maken die bij jou en jouw onderneming passen. Dat je blaakt van (gezond) zelfvertrouwen en volledig durft te gaan voor jouw business. Dat anderen niet meer om jou heen kunnen (en willen). Wat zou er dan gebeuren? 

Dan zou je:
Glancy van Elst 
Elke dag fluitend aan het werk gaan, omdat je doet waar je goed in bent en blij van wordt
Glancy van Elst Het vertrouwen van potentiële klanten winnen
Glancy van Elst Meer ideale klanten aantrekken en een hogere omzet genereren
Glancy van Elst Meer rust en ruimte voor jezelf hebben
Glancy van Elst Dromen waarmaken (terwijl je ze nu nog als onmogelijk beschouwd)

Wat wil jij?
Je hoeft er alleen maar voor te kiezen – je hebt het allemaal al in je (écht!). Lukt dat even niet op eigen kracht? Dan help ik je met alle liefde!


Coachingstraject: hoe het werkt

Ik bied een op maat gemaakt intensief coachingstraject, waarin je:
Glancy van Elst Inzicht krijgt in de mate van jouw zelfvertrouwen en zichtbaarheid – en het effect hiervan op jouw (zakelijke) succes.
Glancy van Elst Werkt aan verdubbeling van jouw zelfvertrouwen en zichtbaarheid, zodat je ook echt het verschil kunt maken (impact).
Glancy van Elst Anders naar jezelf en jouw onderneming leert kijken, door in te zoomen op jouw talenten en kwaliteiten én op jouw “why” (waarom je doet wat je doet).
Glancy van Elst Jouw (business)plan en planning helder in kaart brengt. Je bepaalt wat je wilt bereiken en welke stappen nodig zijn om die doelen te realiseren. En ja: je gaat daadwerkelijk de eerste stappen zetten.
Glancy van Elst (Nog verder) inzoomt op (de wensen en behoeften van) jouw ideale klant, zodat je weet waar jij ze kunt vinden – en zij jou.
Glancy van Elst Leert hoe je van potentiële klanten echte fans maakt. Oftewel: je brengt jouw klantjourney in kaart.
Glancy van Elst Jouw communicatieplan bepaalt en op basis hiervan een (zichtbaarheid-)strategie opstelt.

Hierbij werken we ook met de JUMP Movement methode, zodat je daadwerkelijk gaat doen wat je te doen hebt.

Hoe wij samen werken
Resultaatgericht
Stel doelen & Maak keuzes.
Inspirerend
Laat je inspireren & Inspireer vervolgens anderen.
Liefdevol
Wees eerst lief voor jezelf & daarna voor de ander.
Krachtig
Sta in je kracht & Wees zichtbaar met zelfvertrouwen.

Uiteraard hebben we voorafgaand aan het coachingstraject een kennismakingsgesprek via Skype. We bespreken dan jouw vraag, wat je met het coachingstraject wilt bereiken (doel) en welke aanpak het beste bij jou past. Op basis hiervan maken we een planning voor de komende 3 maanden en gaan we aan de slag. Je kunt kiezen om het traject 1 op 1 te doen of in groepsverband, van maximaal 6 andere power vrouwen die er helemaal klaar voor zijn om te gaan staan voor zichzelf.


Arian over haar traject

Arian Vreugd“Na de opleiding tot Dresscoach had ik behoefte aan nog meer verdieping in het ondernemerschap, met name over de thema’s branding, doelgroep- en prijsbepaling. Ook wilde ik mijn website onder de loep nemen. Ik ben het 6-maanden traject aangegaan, omdat ik mij vertrouwd voelde bij Glancy. Ze heeft een brede ervaring in de branche, dus het sloot perfect aan!

Glancy liet mij nadenken over welke ondersteuning ik precies nodig had, dat typeert haar manier van coachen. Ze staat naast haar klant. Hierdoor moest ik echt aan de slag en nadenken over mijn bedrijf. Glancy liet mij zien hoe ik een duidelijk verdienmodel kon genereren, te beginnen met een helder omzetplan. Ik hoor haar nog zo zeggen: je moet je opleiding terugverdienen met je diensten. Zo leerde ik gericht en overzichtelijk te werken, iets waar ik eerder moeite mee had. 

Wat ik fijn vond aan de coaching van Glancy is dat ze mij vrij liet en de verantwoordelijkheid bij mij liet. Jammer genoeg heb ik het traject door persoonlijke omstandigheden niet kunnen afronden, maar Glancy heeft mij nooit het gevoel van falen gegeven; ze bleef mij stimuleren en benadrukken waar mijn kracht ligt. Dat is precies wat ik nodig had. Dank je wel lieve Glancy!”


Waar heb jij behoefte aan?

Coaching SMALL

€450
 
 • 3 maanden begeleiding
 • 6 x 1 uur coaching via Skype
 •  
 •  
   

Coaching MEDIUM

€1.997
of €666 per maand
 • 3 maanden begeleiding
 • 6 x 1 uur coaching via Skype
 • 3 x Live bijeenkomst dagdeel
 •  
   

Coaching LARGE

€2.997
of €499 per maand
 • 3 maanden begeleiding
 • 9 x 1 uur coaching via Skype
 • 3 x Live bijeenkomst dagdeel
 • 1 dagdeel 1-op-1 werken aan jouw business
   
NB: De live bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht, gratis parkeren voor de deur, dichtbij de snelweg. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. We werken in groepen van maximaal 6 personen en 1-op-1 is ook bespreekbaar.

Data LIVE bijeenkomsten 3 maanden traject 2018
26 april, 22 mei en 19 juni


Mijn belofte aan jou

Glancy van Elst Je ontvangt persoonlijke begeleiding van mij, afgestemd op jouw wensen en behoeften.
Glancy van Elst Je kunt rekenen op een liefdevolle en actiegerichte aanpak.
En op volledige commitment; ik ben jouw stok achter de deur.
Glancy van Elst Gegarandeerde groei. Op persoonlijk en zakelijk vlak. We meten jouw zelfvertrouwen en zichtbaarheid aan de hand van testen. Geen verbetering = geld terug.
Glancy van Elst Praktische tips en handvatten voor een succesvol en gelukkig leven (waar je ook na het coachingstraject nog veel aan hebt!).

Lees hier ervaringen van mensen die met Glancy hebben gewerkt.


Wil jij ook een zichtbaar zelfverzekerde vrouw zijn en volledig voor je business gaan? Plan dan een eerste Skype-gesprek met mij in om te kijken of dit coachingstraject bij jou past.